Supervisie voor professionals in de zorg

Voor professionals en iedereen die in zijn persoonlijke ontwikkeling wil investeren en erkennen dat preventieve zelfzorg, en verantwoordelijkheid voor jezelf nemen belangrijk is. Als professional ben je gewend jezelf en of de ander leiding te geven met je hoofd en je hart te vergeten. Maar een evenwichtig en professioneel leider gebruikt beiden.
Ben je op zoek naar een professional die je ondersteunt in dit proces?

WAAR JE STAAT

Loop je vast in je werk, je levensweg en heb je genoeg van goed bedoelde gesprekken en adviezen?
Ben je op zoek naar het (her)vinden en/of versterken van je innerlijke wijsheid en authentieke kracht?
Verlang je er naar om volledig te leven wie en wat je bent en verantwoording te nemen voor jezelf en de ander?
Wil je anders omgaan met je beperkingen en frustraties en liefdevol en enthousiast leven?
Ben je op zoek naar een professional die een tijdje met je meeloopt in de zoektocht naar zingeving, spiritualiteit en waarheid in je leven en werk?

WERKEN VANUIT BEWUST-ZIJN

Tijdens de Mindfulness Coaching (her)vind je de kern van Mindful-leiderschap en leer je dit in de praktijk toe te passen. Aan de hand van jouw specifieke vragen en leerdoelen leer je reflecteren op de cases die je bezighouden en waarin je je verder wilt ontwikkelen.
Laat je niet langer afleiden door druk en externe factoren en ervaar hoe het is om leiding te geven vanuit je bewustzijn en je hart.

BEGELEIDING

Door mijn jarenlange training en ervaring beschik ik over een rijk palet aan methodieken. Je ontmoet in mij een authentieke begeleider, warm, direct, betrokken, helder, sensitief, integer en met humor. Mijn kracht ligt in het werken vanuit een integraal perspectief, het snel doordringen tot de essentie en je ondersteunen in het hervinden van je persoonlijke (ziele)kracht.

TARIEVEN

De sessies variëren van 60 tot 90 minuten. Het werkgeverstarief is € 125,- per 1.15 uur, exclusief 21% BTW. In het geval van een eigen bedrijf zijn de kosten aftrekbaar van de belasting.

> Aanmelding en contact

Site gebouwd door VDL Webdevelopment | Tekst Eva Kelder