Mindfulness uit elkaar en verder gaan

De manier waarop je uit elkaar gaat heeft veel invloed op het verdere verloop van je leven.
Het is een zeer ingrijpende gebeurtenis. Vaak zijn er ook kinderen bij betrokken. Je leven, dat van je partner en eventuele kinderen staat op zijn kop.

Ondersteuning en wijsheid

Confrontatie met gevoelens zoals onzekerheid, verdriet, boosheid, angst, onbegrip en machteloosheid dienen zich aan. Het is een tijd waarin je vaak niet uitblinkt in goed communiceren. Oude pijn en verwijten steken de kop op.

Je hebt het hard nodig om gesteund te worden. En er wordt een beroep op je wijsheid gedaan in helder, verstandig, liefdevol en vriendelijk zijn.

In deze moeilijke levensperiode is het belangrijk om balans te vinden in verantwoord opkomen voor jezelf  én durven toegeven aan de ander. Leren gaan staan en buigen tegelijk. Het gaat om geven en ontvangen. Openen, met oprechte nieuwsgierigheid, vertrouwen en respect naar wat je beweegt en wat de ander beweegt.

Mindful en een open hart

Leren en zoeken om samen 'geweldloos ’ te communiceren, mindful en met een open hart. Jezelf en de ander de ruimte geven om zo goed mogelijke afspraken te maken. Je wilt dat een ieder de nieuwe open toekomst zo goed mogelijk in kan stappen en dat behouden blijft wat goed en dierbaar is en afscheid wordt genomen van dat wat veranderd is.

Intake

In het intakegesprek kijken we naar jullie vragen, behoeften, verlangens en wat ik jullie hierbij kan bieden.
Mijn uurtarief is opgebouwd volgens de richtlijnen van de beroepsorganisaties en bedraagt: € 90,- per 60 minuten inclusief 21% BTW

> Aanmelding en contact

Site gebouwd door VDL Webdevelopment | Tekst Eva Kelder