Mindfulness in je liefdesleven

Mindfulness in je liefdesrelatie, elkaar en jezelf weer hervinden door samen te leren om met bewust-zijn en met aandacht te luisteren, te praten, te genieten en ook samen stil te zijn. Je brengt je hart weer samen met je lichaam, je geest en je ziel.

Je houdt van je partner en verlangt er naar de liefdesrelatie weer wakker te maken. Je weet en voelt dat er meer mogelijk is dan wat je nu leeft.

Je hart openen

Liefhebben is een werkwoord. Er is geen andere plek waar we onszelf met al onze verlangens, behoeften, kwetsbaarheid, frustraties, onvermogen en ook ideeën over hoe het eigenlijk zou moeten zijn, zo tegenkomen.

Om te kunnen liefhebben hebben we te leren om vriendelijk, open en liefdevol en met compassie te communiceren. Zonder de valkuil van het verzanden in verwijten en boze woorden. Hoe kunnen we leren ‘geweldloos ’ te communiceren, onszelf en de ander niet meer zo’n pijn te doen? Leren ons hart weer in vertrouwen en overgave te openen?

In een relatie moet je durven opkomen voor jezelf én durven toegeven aan de ander. Leren gaan staan en buigen tegelijk. Het gaat om geven en ontvangen. Openen, met oprechte nieuwsgierigheid, vertrouwen en respect naar wat jou beweegt en wat de ander beweegt.

Liefdevolle verbinding en autonomie

In de relatietherapie mindful-wellness ga je de kracht van de verschillen, de waarde van je eigenheid en van de ander weer leren waarderen. De ander als de ander zien en toch samen in liefdevolle verbinding.

Zodat je kan groeien en weer genieten in je liefdesrelatie!

Intake

In het intakegesprek kijken we naar jullie vragen, behoeften, verlangens en wat ik jullie hierbij kan bieden.

Mijn uurtarief is opgebouwd volgens de richtlijnen van de beroepsorganisaties en bedraagt: € 90,- per 60 minuten inclusief 21% BTW

> Aanmelding en contact

Site gebouwd door VDL Webdevelopment | Tekst Eva Kelder