KNOWING THE TRUTH IS A LOVE AFFAIR

In mijn werkwijze breng ik Westerse Psychotherapie, Mindfulness en Boeddhistische psychotherapie bij elkaar en creëer hiermee een optimale liefdevolle vorm van counseling en coaching.

Ik verbind cognitieve psychotherapie en spiritualiteit: je hart en je ziel, je geest en je lichaam.

Bij Stretch your Mind werk je aan het ontwikkelen van je bewust-zijn en je gewaar-zijn. Je leert luisteren naar je lichaamssignalen en naar jezelf. Je leert aanwezig zijn in het hier en nu en jezelf durven laten zien. Loslaten, vertrouwen, accepteren, vrijheid en genieten komen op de voorgrond.

STAP UIT JE VICIEUZE CIRKEL

Heb je al van alles geprobeerd, maar lukt het je niet om dit in je dagelijks leven toe te passen? Of heb je niet geleerd echt naar jezelf te luisteren? Word je geleefd door hoe je denkt dat je moet zijn?

Je denkt misschien dat je niet goed genoeg je best doet en gaat nog harder vechten en/of geeft het uiteindelijk op. Hoe komt dit toch?

Het is tijd voor welness voor je ziel. Investeer in jezelf en stap uit de vicieuze cirkel. Hervind je eigen vrijheid en kracht en leer deze weer te gebruiken.

EEN VERFRISSEND PROCES

In Stretch your Mind werken we samen met aandacht en inzicht aan jouw vragen. Je leert jezelf kennen en investeert in jezelf. Je vindt meer diepe rust en ontspanning. Je gaat weer veiligheid en vertrouwen in jezelf ervaren. Je ontwikkelt zelfinzicht, bewust-zijn en kennis van de werkelijke realiteit. Je plezier en zingeving in het leven nemen toe.
In ons allemaal is een kern, die vaak heel diep is weggestopt, van vreugde, vrijheid, compassie en liefde. Je gaat je dit weer herinneren en er contact mee maken.
Leren leven is een levenskunst.

Aanmelding en contact

Site gebouwd door VDL Webdevelopment | Tekst Eva Kelder