HAT Therapie

Je werkt direct met de innerlijke kennis van je hart.

Aanrader

Het was voor mij een bijzondere ervaring om met HAT kennis te maken. Heart Awareness Therapy is een vriendelijke, structureel verdiepende en effectieve werkwijze.

HAT is een vervolg op EMDR en ik bied het je graag aan!

Dr. John Diepold

HAT is ontwikkeld door dr. John Diepold uit de V.S. Het is een therapeutische benadering die gebruikt maakt van awareness, de electro fysiologie van het lichaam en van de ademhaling. Je komt tot heling en stabilisatie van emotie, sensatie, cognitie en gedrag.

In dit model zijn de kennis en ervaringen van zijn dertigjarige loopbaan als psycholoog samengebracht. Elementen uit psychoanalytische hoek, de cliëntgerichte benadering van Rogers, de hypnose therapie, de cognitieve, gedragsmatige en lichaamsgerichte benaderingen, EMDR, Mindfulness, Thought Field Therapy en zijn 7 jaar ervaring in het ontwikkelen van het HAT -model.

Effect

Het Awareness Streaming model van HAT leidt tot een toename van de zelfregulatie, een verhoogd inzicht en een versnelde informatieverwerking.

Eenvoudig en snel

HAT is een zachte, gebruiksvriendelijke benadering die gemakkelijk door iedereen kan worden en toegepast. HAT werkt bij het integreren van je nieuwe inzichten, structurele gedragsverandering en positiever in je leven staan.

Enkele sessies brengen al veel inzicht en verlichting.

> Aanmelding en contact

Site gebouwd door VDL Webdevelopment | Tekst Eva Kelder