Werkwijze

Lichaam en geest

De Oude Grieken waren al bekend met het verband tussen lichaam en geest en het belang van hun onderlinge evenwicht. Praten over je problemen en ook juist het mogen voelen ervan geeft opluchting en is zinvol. Jezelf durven laten zien en daar blij mee zijn is belangrijk voor je genezende proces. Dit geeft je kracht, ontspanning en rust. Met alle persoonlijke aandacht van de behandeling komt er ruimte voor beweging en verandering in je leven.

Balans

Je persoonlijke waarnemingen zijn altijd zeer de moeite waard om onderzocht te worden en zijn het uitgangspunt van de therapie en/of coaching. Wat je meemaakt heeft invloed op je lichaam, je geest, en je energie. In Stretch your Mind werk je aan het herstellen van je balans en het hervinden van je unieke kwaliteiten.

Je leert om echt contact te maken met jezelf en daarmee ook met de ander. Je leert met liefdevolle vriendelijkheid, compassie en openheid met jezelf te zijn.

Integrale werkwijze

Ik werk vanuit de westerse psychologie, verdiept door de Boeddhistische psychotherapie, en verrijkt met onder meer technieken uit de Mindfulness Based Cognitive Therapy, Acceptance and commitment therapy, Sensory Body Awareness, Diamond Approach, oplossingsgerichte therapie, integratieve benadering, en existentiële therapie.

Stretch your Mind - Mind your Heart - Feel your Body - Find your Soul

> Aanmelding en contact

Site gebouwd door VDL Webdevelopment | Tekst Eva Kelder